Nöjen

Tele2 Arena har sammanlagt fem fastfood-restauranger, tio pubar, åtta barer och tolv kiosker. I det totala utbudet finns verkligen något för alla smaker. En specialitet är området TOLV Stockholm på arenans gatuplan. På en yta på över 12 000 kvadratmeter dukar Tele2 Arena upp ett mycket stort utbud av restauranger och andra nöjen.

TOLV Stockholm

nöjen vid tele2 arenaTOLV Stockholm har sammanlagt fem restauranger, ett par barer, en nattklubb och även ett mikrohotell. Restaurangerna är Freshii, O’Learys, Enzo’s, Printz Mathall och Davaj Delikatessen. O’Learysrestaurangen är en av de största i Sverige och har bland annat en egen läktare. Enzo’s är en klassisk italiensk restaurang med ett stort utbud av härlig italiensk mat. Printz Mathall serverar framför allt korv i alla tänkbara varianter. Som du ser är TOLV Stockholm något alldeles extra.

Frank’s

Om du har sett någon TV-reklam eller annan annonsering för telekomföretaget Tele2 på sistone, vet du att ett svart får ofta figurerar som huvudperson. Fåret heter Frank och det är från honom som den största restaurangen på Tele2 Arena har tagit sitt namn. Frank’s på Tele2 Arena är en bar och restaurang där du kan beställa in allt från enklare pubmat till mycket exklusiva trerätters middagar med champagne. Lite speciellt är att du kan beställa in mat och njuta av evenemanget på arenan samtidigt som du äter.

Bar & Pub

Bar & Pub är den naturliga träffpunkten innan evenemanget på arenan startar. Här kan du beställa enklare pubrätter såsom tapas, nachos och varma smörgåsar. Givetvis är baren fullsorterad med alla tänkbara drycker. Det finns sammanlagt tio stycken Bar & Pub på arenan så du är aldrig långt från en munsbit eller en öl.

Kiosk & Fastfood

Runt omkring på Tele2 Arena finns även en mängd kiosker och matställen för snabbmat. Kioskerna serverar sötsaker, popcorn samt varma och kalla drycker. Fastfood-ställena serverar enkel snabbmat i form av exempelvis korv och hamburgare.