Maude’s Hotel


boka hotell nära Tele2 ArenaMaude’s Hotel ligger i Enskede precis intill Svedmyra t-banestation strax söder om centrala Stockholm. Från hotellet är det bara ett tiotal minuters resa till alla de sevärdheter som huvudstaden har att erbjuda. Hotellet har sammanlagt 42 rum i fyra varianter.boka hotell nära tele2 arena

Maude’s Hotel är inrymt i vad som kan betraktas som en större villa som ligger i ett lugnt bostadsområde. På så sätt är hotellet unikt. Lika unik är den gästfrihet hotellet och dess personal bjuder på. På detta trestjärniga hotell blir du väl omhändertagen och inga önskemål är för små eller för stora.

Som gäst på Maude’s Hotel väljer du mellan enkelrum, två typer av dubbelrum samt superiorrum. Alla rum är inredda med en grund i det typiskt skandinaviska, med vackra och ombonade inredningsdetaljer. Golvvärme i badrummen, platt-TV och gratis kaffe och tilltugg är bara några av de extra förmåner du får ta del av som gäst på Maude’s Hotel i Enskede.

Hotellets gemensamma faciliteter inkluderar en inbjudande matsal, som nästan känns som ett enda stort vardagsrum. Frukosten håller högsta klass, med en rad spännande specialiteter. Hotellet erbjuder även en mindre relaxavdelning med bastu för din avkoppling.

Klicka här för att se mer hotell nära Tele 2 Arena.