Hilton Stockholm Slussen Hotell


boka hotell nära Tele2 ArenaHilton Stockholm Slussen Hotell ligger i stadsdelen Slussen i Stockholm, mitt emellan Södermalm och Gamla Stan, på bekvämt gångavstånd från de flesta sevärdheter och nöjesställen i centrala Stockholm. Hotellet ingår i den välrenommerade hotellkedjan Hilton och är fyrstjärnigt. Hotellet har sammanlagt 289 rum i alla varianter.
hotell nära tele2 arena
Hotellet ligger precis vid vattnet och har en imponerande vy över delar av den inre skärgården och delar av Gamla Stan. Särskilt imponerande är utsikten från hotellets restauranger. På alla hotell i Hiltonkedjan är alltid stort fokus på detaljer och det är något du verkligen kommer att märka vid ett besök. Från den spatiösa och iögonfallande receptionsdisken till marmorinredningen och eldstaden i lobbyn – här är kvalitet i alla delar.

Hotellets 289 rum finns i både lite enklare och lite mer luxuösa varianter. Du har ett brett urval av rum och sviter att välja mellan. Inredningen går i ljusa färger och designen är typiskt skandinavisk. Bekvämligheterna är många, oavsett vilken rumstyp du väljer.

Bland de gemensamma faciliteterna finns ett relativt stort gym och en bastu. Hotellet erbjuder också en mängd lokaler för möten och konferenser.

Restaurangerna är två till antalet. Både Panorama Restaurant och Eken Matsal erbjuder en härlig mix av svenska specialiteter och internationella rätter. Eken Bar, som bland annat har en uteterrass, är en självklar mötesplats.

Klicka här för att se mer hotell nära Tele 2 Arena.