ApartDirect Hammarby Sjöstad


boka hotell nära Tele2 ArenaApartDirect Hammarby Sjöstad är ett lägenhetshotell med studiolägenheter som ligger i stadsdelen Hammarby Sjöstad, cirka 5 km från de allra mest centrala delarna av Stockholm. Hammarbybacken ligger nästan vägg i vägg och utbudet av restauranger och barer i närheten är fullt godkänt.boka hotell nära tele2 arena

Hos ApartDirect bor du ensam eller med upp till tre reskamrater i studios fullt möblerade med vackra och funktionella möbler. Interiören är ljus, bland annat med parkettgolv, och alla studios har stora ljusinsläpp för en härligt rymlig känsla.

Du behöver inte göra avkall på några som helst bekvämligheter när du checkar in på ApartDirect Hammarby Sjöstad. I varje studio finns TV, kaffekokare, tvättmaskin med torktumlare, ugn och spis samt ett pentry med allt som hör till. Sängkläder och handdukar ingår naturligtvis i priset för övernattningen. Badrummen är nya och fräscha, med kakel från topp till tak.

Utomhus finns en avskild gårdsplan med utemöbler – perfekt för att avnjuta en fika eller en middag. ApartDirect Hammarby Sjöstad har ingen egen restaurang, men närmaste matställe är bara något stenkast bort. Detsamma gäller för livsmedelsaffärer.

ApartDirect är ett familjeägt företag som specialiserar sig på lägenhetshotell i Stockholm. Förutom lägenheterna i Hammarby Sjöstad har ApartDirect fastigheter även i Gamla Stan, på Sveavägen och i Hammarby.

Klicka här för att se mer hotell nära Tele 2 Arena.